Tehnologie de ultima generatie in medicina cuantica sau medicina biocampurilor, cu anamneza si tratament in timp real.

Aparatura fabricata in Germania, incadrata si certificata medical, in colaborare cu oameni de stiinta din USA si circa 20000 specialisti care actualizeaza permanent baza de date.

MEDICINA VIITORULUI, astazi.

DISPOZITIV MEDICAL dedicat regenerarii si reabilitarii, folosit de catre fizioterapeuti, kinetoterapeuti, antrenori de sport si medici sportivi din intreaga lume.

Foloseste FSM, microcurenti cu frecventa specifica.

Dureri musculare, traumatologie si disfunctii in sistem osteo-articular ( oase, muschi, articulatii)

Protocoale de tratament dovedite prin studii clinice cu beneficii in:
• Fibromialgii
• Neuropatii
• Vindecare plagi, sangerari, tesut cicatricial, tesut post-operator
• Pulmonar, BPOC
• endometrioze, dismenoree
• Cefalee, migrena si multe altele.

Frecvente specifice cu microcurenti, pentru fecare tip de afectiune si fiecare tip de tesut.

Utilizez terapeutic agenti naturali ca uleiuri minerale speciale, parafina (parafinoterapie), caldura (parafinoterapie si pietre calde), electricitatea (TENS) si bioterapie manuala (CHI).

Bioterapia manuala, spre deosebire de orice aparat de fizioterapie, modern sau nu, foloseste ca agent natural ENERGIA VITALA (CHI). In mod similar aparatelor de fizioterapie, aceasta produce efecte benefice, fiind resimtite imediat de pacient.

Fizioterapia este indicata in toate afectiunile degenerative ale scheletului (indeosebi in artroza) si in bolile articulare inflamatorii ca guta, poliartrita reumatoida etc. Ea permite atenuarea durerilor, prevenirea sau diminuarea unei redori articulare, restaurarea fortei musculare in jurul unei articulatii.

Beneficii

Tratamentul cu parafina amelioreaza durerea articulara cronica si relaxeaza muschii rigizi. Imbunatateste fluxul sanguin în zona tratata. Aceasta creste gama de miscări pentru persoanele cu artrita, si alte afectiuni cronice care provoaca durere si rigiditate. Tratamentele cu parafina, de asemenea, netezesc si inmoaie pielea uscata, crapata si aspra.

CUM FUNCTIONEAZA TRATAMENTUL

Tratamentul cu parafina este o forma de terapie termica adanca. Ceara parafina ceara este foarte eficienta la absorbtia si mentinerea caldurii. Cand inmuiati mana sau piciorul, de exemplu, in baia de parafina, transferurile de caldura din ceara in zona afectata se cristalizeaza. Caldura creste circulatia si usureaza durerea si rigiditatea.

Pentru a ajuta la inmuierea pielii, parafina mareste alimentarea cu sange a pielii, deschizand de asemenea porii.

Disponibilitate

Tratamentul cu parafina poate face parte din terapia fizica si poate fi efectuat inainte de exercitii terapeutice. Poate fi benefica pentru reabilitarea leziunilor sportive si a altor traume fizice.
Puteti efectua tratamentul in timpul masajului terapeutic.

Mecanism de actiune

Tipul de stimulare furnizat de unitatea TENS urmareste sa excite (stimuleze) nervii senzoriali si, prin aceasta, sa activeze anumite mecanisme naturale de ameliorare a durerii. Pentru confort, daca se considera ca exista doua mecanisme principale de ameliorare a durerii care pot fi activate: Mecanismul portii durerii si Sistemul opioid endogen, va fi luat in considerare in scurt timp variatia parametrilor de stimulare utilizati pentru activarea acestor două sisteme.

Transcutaneous Electrical Nerve Stimulation (TENS)

Imbunatatirea durerii prin intermediul mecanismului portiunii de durere implica activarea (excitatia) fibrelor senzoriale A beta (Aβ) si prin aceasta reduce transmiterea stimulului nociv din fibrele c, prin maduva spinarii si, prin urmare, pe la centrele superioare.

TENS ca tehnica de tratament nu este invaziva si nu are efecte secundare in comparatie cu terapia medicamentoasa. 

Parafina Kterapeut