FIZIC, PSIHIC sau UNITAR ?

O sa plec de la ideea ca orice afectiune fizica are o componenta mentala. Demonstrat stiintific, studiat in unele zone ale psihologiei.

Componenta mentala este de regula un set de convingeri, un tipar, care nu neaparat au ajuns o afectiune psihologica sau psihiatrica.

Aceasta componenta mentala este rezultatul inteligentei, inteligentei emotionale si personalitatii. Dezechilibrul in aceasta relatie interioara duce la deficiente functionale, dezechilibre, mentale si fizice.┬á Fiti blanzi cu voi si nu va luati intotdeauna in serios. Mintea te poate minti de multe ori. Sa nu vorbim de semeni…

Este o stransa interdependenta intre fizic si mental, unul dintre cei care au studiat foarte bine domeniul fiind renumitul Jacques Martel, precum si Dr Upledger, fondatorul institutului cu acelasi nume. Practic in spatele fiecarei afectiuni sau dezechilibru se afla un tipar mental. Tiparul mental va avea la un moment dat o proiectie fizica manifesta; va produce undeva in organism efecte nedorite. Mintea poate sa minta, insa corpul niciodata!

Prin ceea ce fac, adeseori corpul intalneste mintea. Si invers. De aceea sunt din cand in cand intr-o „competitie” umar la umar cu psihologia, desi personal o vad ca pe o completare, nu ca pe o concurenta. Abordam in esenta aceeasi simptomatologie, numai ca incepem din locuri diferite!

Sunt terapeut fizic, de fapt! Restul sunt bonus! ­čÖé

Dedicat Doctorului UPLEDGER, oriunde s-ar afla!

Las─â un r─âspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *