Medicina secolului 22. Azi.

  Am onoarea si placerea de a va anunta ca incepand cu luna ianuarie 2019, am inceput sa colaborez cu Lilium Life Institute, coordonat de catre Dna Dr Liana Bartos, medic specializat in terapii alternative si complementare, public speaker, organizator de conferinte de specialitate.

In cadrul Lilium Life Institute ma voi ocupa in cadrul institutului de ariile de expertiza: Terapii Manuale, Bioterapie, Terapie Cranio Sacrala, Eliberare Somato Emotionala, domenii in care activez si in cadrul clinicii din situate in Floreasca.

Institutul dispunde de aparatura de ultima generatie, are un interior primitor si relaxant, cat despre amabila si profesionista echipa:

Lilium-Life Institute este format dintr-o echipă de medici și terapeuți ce abordează medicina integrativă prin asocierea terapiilor complementare și alternative dovedite științific, propunându-și să extindă potențialul medicinei tradiționale.”

   Institutul se afla in cartierul Baneasa, strada Intrarea Scoala Herastrau nr. 1C.

POVESTEA frumoasa a inceputului, mai jos!

Conferinta, Profesor doctor Dumitru Constantin Dulcan, Dr Liana Bartos, Medicina secolului 22. Astazi.

Poveste de ianuarie 2019

„Cele bune se aduna” cum spune proverbul.

Cum recomandarile bune merg din gura in gura, orice-ar zice tehnologia zilelor noastre, sunt sunat deunazi de o mama disperata pentru copilul ei de 13ani, la ora 19.00 inainte de zi libera. Sa-l vad caci „este foarte urgent, am mers pe la toti doctorii si copilul este sanatos dar nu este. Este in suferinta…”

Iar asta pentru ca, Dna DR.Liana Bartos, aflase despre „magiile” mele de la o pacienta comuna(care la randul sau a fost nevoita sa cunoasca multi medici specialisti) si se gandea ca eu as fi solutia, fara sa ne cunoastem.

Dat fiind faptul ca in clinica in care activez nu se lucra JOI 24 ianuarie, ma ofer sa primesc vizita… ACASA… …in zi libera, daca este urgent si sunt si amabil

Ei,dupa ce inchid telefonul… Sunt sunat din nou. Surpriza, „n-ati putea sa veniti la clinica dnei doctor, sa-l vedeti pe copil aici, caci dansa ar fi incantata si sa va cunoasca?”

Acum, usor perplex, usor intrigat, oarecum incantat, zic mirat, cu ultima resursa de amabilitate…  „…de ce nu?!”  Si a ramas sa ne vedem a doua zi…

Ajung a doua zi, fac cunostinta foarte scurt cu Dna Dr Liana Bartos si mama copilului, preiau copilul, mergem in cabinet, rezolv problema (malocluzie TMJ, afectarea urechii interne, tinitus, vertij, anxietate, tulburare sistem nervos vegetativ).

Imi iau la revedere dupa sedinta de la copil si mama lui, apoi cum era de asteptat, raman sa o cunosc pe Dna Dr Liana Bartos, medic, specializata in terapii complementare si alternative, „dovedite stiintific” asa cum scria pe site.

Ei, MARE SURPRIZA ! Ceea ce in mintea mea urmau sa fie cateva „banale” minute de politeturi, au fost de fapt cateva ore bune de cunoastere reciproca, schimb de informatii despre ceea ce facem fiecare dintre noi, ce tehnici si ce aparatura folosim, cum ne putem completa in activitatea noastra. Si bineinteles, ideea de colaborare, a fost cel mai natural lucru cu putinta!

Ce mi-a placut?

Oameni FRUMOSI, educati, eruditi, cu foarte mult bun simt, cu fata spre DUMNEZEU, oricum ati gandi dumneavoastra cititori Dumnezeu.

 Tehnologie de ultima ora in domeniu ( stiam cate ceva despre aparatura existenta in Romania, dar ceea ce am vazut la Lilium, m-a impresionat, medicina secolului 22).

Pasiunea si dedicarea pe care am vazut-o in abordarea cazuistica, in relatia cu medic-pacient si in fiecare detaliu de ambient (da, interiorul arata intr-un fel ANUME).

Cum a ramas ?

A ramas frumos. Miercuri si Vineri ma gasiti acolo, la Lilium Life institute, cartierul Baneasa, strada Intrarea Scoala Herastrau nr. 1C, pe baza de programare.

Pentru ca avem misiune si valori comune!

Ma inclin !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *