Specatculos video – pulsul CRANIOSACRAL

Specatculos video – pulsul CRANIOSACRAL

   Specatculos video, in sensul ca este pentru prima data cand avem video imagistic clar.

   Complet fals pe de alta parte, pentru ca primul care a descoperit pulsul CRANIOSACRAL este profesorul JOHN UPLEDGER, fondatorul terapiei CRANIOSACRALE.

   IMAGINEA a fost publicata pe internet la data de 31.05.2018. Profesorul UPLEDGER a infiintat un institut pornind de la aceasta miscare in anii 80.

   „STIINTA” INCA RECUPEREAZA DIN URMA CAND VINE VORBA DE TERAPIA CRANIOSACRALA. Ceea ce fac eu si colegi de-ai mei prin aceasta terapie ESTE EXTREM DE AVANSAT FATA DE ACEASTA DESCOPERIRE ! 

   Mai jos, traducerea integrala si imaginile.

   ” CREIERUL BATE CA INIMA „

   „Creierul uman bate ca inima! Mișcarea preluată pentru prima dată! mișcări aproape imperceptibile luate într-un film care este o mare descoperire științifică
Miscari infinite, mai mici decat latimea parului si totuși de mare importanta stiintifica: acestea sunt cele ale creierului uman care – potrivit cercetatorilor Institutului de Tehnologie Stevens din New Jersey – „respira”. Un fenomen monitorizat pentru prima dată într-un videoclip care ar putea avea o relevanță științifică considerabilă: înțelegerea modului în care se mișcă creierul și modul în care acesta reacționează la stimuli va fi deosebit de util pentru studierea bolilor neurologice.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *